Werken aan groei

Indeed

Het doel

Indeed wil hun leiderschapspositie in de Nederlandse recruitmentsector te versterken en zich profileren als onmisbare partner voor zowel werkzoekende als werkgevers. Indeed is niet alleen een top vacatureplatform, maar ook een bron van kennis over arbeid en recruitment. Door middel van een podcast wil Indeed een podium geven aan hun expertise en toewijding aan de evolutie van werk.

De uitwerking

In de podcast "Werken aan Groei", geleid door Jan-Willem Boks, worden diverse actuele en relevante thema's op het gebied van werk besproken. Spraakmakende gasten uit verschillende sectoren delen hun inzichten over onderwerpen zoals de snelle opkomst van kunstmatige intelligentie (AI), het belang van diversiteit op de werkvloer, de invloed van Generatie Z op de arbeidsmarkt, en strategieën voor het behouden van personeel in sectoren waar een groot tekort aan arbeidskrachten heerst, zoals in de horeca.

Deze thema's zijn zorgvuldig gekozen om de luisteraars van de podcast niet alleen te informeren, maar ook praktische handvatten te bieden voor het navigeren door de veranderende wereld van werk.

Voor Werken aan groei van Indeed deden wij Redactie, Productie en Creatie
00:00
00:00

Ludmilla

Eigen productie i.s.m. NTR / NPO Luister

Het geheim van het Meisje met de parel

Nationale-Nederlanden
🏆  Winnaar: CMTA Content Marketing Awards 2023

Frauderen. Zo werkt het!

Nederlandse Vereniging van Banken
🏆  Genomineerd - SAN Accenten 2023

The Upper Hand

IMC Trading

De Pijngrens

Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie

De Oversteek

Eigen productie
🏆  Winnaar: Dutch Podcast Award Zakelijk 2019

Stibbe Legal Insights

Stibbe