Wij geloven in het verhaal dat je uitdaagt, prikkelt, ontroert of in beweging brengt. Wij geloven in inhoud, met de podcast als medium. Want niets is zo beeldend als geluid.

Wie wij zijn

Koos Tervooren

Koos studeerde Journalistiek en Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verhalen vertellen is zijn kracht, podcast zijn medium. Samen met Frank geeft hij leiding aan Microphone Media.

Francis Garlich

Francis is podcastredacteur. Ze studeerde Communication and Media aan de Erasmus Universiteit. Francis heeft een oor voor mooie verhalen en is geïnteresseerd in een breed scala aan onderwerpen.

Frank Kromer

Met een achtergrond in de Economie en Amerikanistiek ontwikkelde Frank zich tot een allround journalist. Hij schreef talloze publicaties, maar viel uiteindelijk voor de microfoon en het audiovak. Samen met Koos geeft hij leiding aan Microphone Media.

Nannette Sibinga

Nannette werkt als redacteur en projectmanager. Haar liefde voor podcasts bracht haar naar Microphone Media, na uiteenlopende werkervaring bij commerciële en niet-commerciële organisaties. Ze portretteert het liefst vergeten verhalen die desondanks de moeite zijn om gehoord te worden.

Vivian Lips

Als PR- en Marketingmedewerker bij Microphone Media zet Vivian zich in voor de bekendheid van onze podcasts. Na haar studie Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg deed ze ervaring op binnen de sportbranche en als zzp'er voor diverse organisaties.

Vera Theunissen

Vera is student aan Fontys Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Door haar passie voor verhalen vertellen, kwam ze bij Microphone Media terecht. Met haar brede interesse maakt ze verschillende podcasts.

Guusje Willemstein

Guusje studeert Journalistiek en Nederlandse Taal & Cultuur, allebei in Utrecht. Haar vakgebied taal en interesse in het maken van audioverhalen brachten haar naar Microphone Media.

Het begin

00:00
00:00

Al onze makers hebben een achtergrond in de journalistiek. Daardoor kunnen wij het verhaal creëren dat ontdaan is van ruis. Het geluid waarmee jouw merk of organisatie zich onderscheidt. Zowel in B2C, B2B als interne communicatie.

Of het nu gaat om een creatief concept, een loepzuivere opname of een strakke montage, wij helpen je.