Wij geloven in het verhaal dat je uitdaagt, prikkelt, ontroert of in beweging brengt. Wij geloven in inhoud, met de podcast als medium. Want niets is zo beeldend als geluid.

Wie wij zijn

Koos Tervooren

Koos studeerde Journalistiek en Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verhalen vertellen is zijn kracht, podcast zijn medium. Samen met Frank geeft hij leiding aan Microphone Media.

Frank Kromer

Met een achtergrond in de Economie en Amerikanistiek ontwikkelde Frank zich tot een allround journalist. Hij schreef talloze publicaties, maar viel uiteindelijk voor de microfoon en het audiovak. Samen met Koos geeft hij leiding aan Microphone Media.

Sophie Berger

Na haar studie Amerikanistiek was Sophie een aantal jaar werkzaam als tv-redacteur. Haar latere ervaring als projectleider neemt zij mee in haar rol als projectmanager podcasts bij Microphone Media.

Francis Garlich

Francis is podcastredacteur. Ze studeerde Communication and Media aan de Erasmus Universiteit. Francis heeft een oor voor mooie verhalen en is geïnteresseerd in een breed scala aan onderwerpen.

Sem van Gennip

Op jonge leeftijd begon voor Sem de fascinatie voor audio. Nog vóór zijn studie Creative Business was Sem als 16-jarige werkzaam als Radio-DJ. Nu is hij vooral bezig met de technische kant en het monteren van podcasts.

Het begin

Niets is zo beeldend als geluid. Ons algoritme kiest net als luisteraars een eigen beeld bij wat 'ie hoort.

Luister nu
00:00
00:00

Al onze makers hebben een achtergrond in de journalistiek. Daardoor kunnen wij het verhaal creëren dat ontdaan is van ruis. Het geluid waarmee jouw merk of organisatie zich onderscheidt. Zowel in B2C, B2B als interne communicatie.

Of het nu gaat om een creatief concept, een loepzuivere opname of een strakke montage, wij helpen je.